Bent u op vakantie, op zakenreis of wilt u uw woning verhuren? Laat Webnb deze zorg op zich nemen. Wij plaatsen uw woning op sites als Airbnb, Wimdu en booking.com zodat uw woning direct geld oplevert.
U heeft geen enkele zorg, Webnb regelt alles voor u en uw gasten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of Webnb ook iets voor u is.

KENNISMAKING

Als Webnb service manager kom ik graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking. U vertelt over uw bnb woning(en) en wij bespreken uw wensen. Bij Webnb heeft u 1 aanspreekpunt die uw bnb woning beheert alsof het haar eigen woning is. Dit geeft beide partijen een betrouwbaar en betrokken gevoel.

BOEKINGSBEHEER

Webnb maakt voor uw bnb woning een in het oog springende advertentie. Hiervoor maken wij foto's, schrijven pakkende teksten en bepalen in overleg met u de huurprijs. Op deze manier komt uw bnb woning goed voor de dag.

Ook screenen wij de gasten en verzorgen de communicatie met hen.

LINNEN SERVICE

Het verzorgen van beddengoed en badhanddoeken valt ook binnen de Webnb service.  Wij zullen na iedere boeking al het linnen weer meenemen

en professioneel laten reinigen.

Zo ervaart iedere klant een fris en schoon gevoel gedurende een verblijf in uw bnb woning.


IN EN UIT CHECKEN

 Uw Webnb service manager zorgt voor een warm welkom van uw klanten. Zij geeft de klanten een rondleiding door uw bnb woning, neemt de huisregels door en overhandigt de sleutels.

Bij het uitchecken, controleert uw service manager of uw woning weer in

dezelfde staat wordt achtergelaten en ontvangt zij de sleutel.

SCHOONMAAK SERVICE

Na iedere boeking maakt uw service manager uw bnb huis grondig schoon. Zo kunnen de volgende gasten weer netjes ontvangen worden of komt u thuis in een fris en opgeruimd huis. Een schoon en fris huis zorgt voor betere reviews.  Met betere reviews zal uw 

bnb woning vaker verhuurt worden.

klantvriendelijk

Uw huurders zullen wij verrassen met een welkomstpakket;

Iets lekkers uit de streek en een overzicht van de leukste toeristische uitjes, restaurants en cafe’s om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast mogen zij voor

een gereduceerd bedrag fitnessen bij Fit & Move te Maastricht.     


WeBnb TARIEVEN

Webnb werkt op basis van No cure No pay, wij verdienen pas als u dat ook doet. Voor onze bnb service vragen wij een vast bedrag of een percentage van de huuropbrengst. U heeft de mogelijkheid om uit 2 opties te kiezen:

SLEUTELSERVICE

€35,- per boeking

Kies voor de Webnb sleutelservice en wij dragen zorg voor alle diensten rondom de sleutel overdracht. Klikt u hieronder voor meer informatie over deze service.

all-in one service

25% van de huuropbrengst

Kies voor de Webnb all-in one service en wij dragen zorg voor alle diensten rondom de verhuur van uw woning. Klikt u hieronder voor meer informatie over deze service.